dinsdag 8 maart 2011

oelalaaaaa.

Allooooo,
Vandaag is het de dag van de vrouw! Best wel jammer dat de meeste mensen het niet weten, maar oke.
Meestal hoor ik pas de dag daarna dat het een of andere speciale dag was xd! Er zijn ook veel meer speciale dagen zoals complimenten dag of knuffeldag. (:
Maar dinsdag is mijn dag voor de blog, dus laat ik maar verder gaan met het verhaal!
Oja en miss sunday, bedankt voor het compliment! ;d

Hoofdstuk 3 The boy with the brown hair
Ik hoor mijn wekker gaan. Met mijn slaperige hoofd sla ik op het knopje. 6:49 staat er in groene lichtgevende cijfers. Pfff waarom zo vroeg? Normaal sta ik pas om half 8 op! Opeens dringt het langzaam tot me door wat er gisteren allemaal was gebeurd; Valentijsndag - rozen van geheime aanbidder - Floris voor mijn deur - Floris z'n sixpack - the only exception - slowen - mijn moeder + wasmand - zoen op mijn wang - zijn kleding in wasmachine. Ik krijg een warm gevoel van binnen als ik eraan denk <3. Maar nu weet ik waarom heb ik mijn wekker eerder gezet, ik moet zijn kleren uit de wasmachine halen en strijken enzo! Wacht eens even ik kan helemaal niet strijken.... Nouja laat ik het maar proberen. Ik sta op en loop naar de wasmachine. Ik doe hem open en haal zijn kleren eruit. Wow gelukkig zijn ze niet gekrompen ofzo anders had ik echt een probleem! Nu moet ik ze nog strijken. Ik pak een strijkbout + plank en lees het briefje wat er op staat. Wat heb ik toch weer een geluk met zo'n onhandige vader! Ik pak zijn broek, leg hem op de strijkplank, en begin te strijken. Jezus wat een rotklus zeg, ik kan er helemaal niks van! Na een tijdje hebben gekloot zijn z'n kleren min of meer glad. Ik loop naar mijn kamer en ik zie dat het al 7:20 is. Beneden hoor ik al stemmen. Hmm wat zal ik vandaag eens aantrekken.. Ik pak een blazer met een wijd t-shirt en een skinny jeans. Zoiets zou ik niet snel kopen. Ik heb de blazer en de jeans van mijn nicht gehad, en die heeft een nog al andere kledingstijl.
Als ik mijn kleren aan heb bedenk ik me dat ik mijn tanden nog niet heb gepoetst. Hmm niet zo slim.. Maar mijn gedachten zitten natuurlijk heel ergens anders..

Ik doe mijn haar en make-up. Pak een lange ketting, hakken en bril. Zo mijn outfit is klaar. Het is nu 7:50.
Ik poets mijn tanden prop wat boeken in mijn tas en ik loop naar beneden. Daar zit mijn vader al te wachten aan de tafel. Ow god nu komt het kruisverhoor.. 'Goedemorgen!' zegt mijn vader opgewekt.
Hij leest de krant en drinkt zijn koffie. 'Hoi', zeg ik droog terug. Daarna komt me moeder met een pot hete thee aangelopen. Ze gaat zitten en zegt; 'Goedemorgen! Heb je lekker geslapen?' 'O ja hoor', zeg ik. Ik neem een slok thee. 'Je hebt zeker over Floris gedroomd?!', zegt ze. Ik spuug mijn thee er meteen weer uit. Mijn hoofd is knalrood en er zit nu thee op de tafel.. 'HA, ik wist het! Je bent verliefd he! Ja nu kan je het niet ontkennen!', roept mijn moeder. Mijn vader kijkt nieuwsgierig op, terwijl hij de tafel veegt; 'Ja dat wil ik ook wel weten, wat was er gisteravond nou gebeurd?' Mijn ouders kijken me nu allebei doordringend aan. 'Nou o kijk hoe laat het is ik moet al naar school, daaaag!' zeg ik. Ik pak snel een boterham en mijn tas en loop snel naar buiten. Ik hoor mijn moeder nog roepen: 'Wacht eens even, je hebt je thee nog niet eens op!'
Ik pak mijn fiets en rijd weg. Pfffff wat kunnen ouders vervelende wezens zijn zeg. Ze bemoeien zich altijd echt OVERAL mee. Ik word er echt schijtziek van!!!!

Ik kom op school aan en ik zie maar een paar fietsen staan. Tja vind je het gek 't is pas kwart over 8!
Nou ja dan moet ik nog een kwartiertje wachten. Nu kan ik bedenken hoe ik Floris zijn kleren kan geven, zonder dat er te veel mensen zijn. Of wie die rozen nou heeft gestuurd. Hmm diegene heeft de rozen in mijn locker gedaan, dus hij moet hem open hebben gedaan! Ik loop naar de conciërge, hij heeft trouwens alle sleutels! 'Meneer, weet u toevallig wie er allemaal de lockersleutel heeft geleend die alle lockers open kan maken?', vraag ik met een poeslief stemmetje. De man kijkt me raar aan. Ik vind hem echt op een uil lijken met een brilletje xd. 'Hoezo wil je dat weten?', vraagt hij achterdochtig. Nouja ik kan niks verzinnen dus ik vertel hem maar de waarheid: 'Iemand heeft rozen in mijn locker gedaan en ik vraag me af wie het geweest kan zijn.' 'Ow, nou even denken hoor.. Ja nou weet ik het weer! Een jongen uit de 2e, ja die ene met dat gekke haar. En een blond meisje uit de 3e. Volgens mij heet ze Staartje.. Nee Stacy!' Mijn maag verandert in steen. Het kan Stacy toch niet zijn?! 'Ow wacht! Er was nog een jongen uit de 3e. Met bruin haar. Maar ik ben zijn naam vergeten!', roept de man. Floris heeft blond haar dus hij is het nu helemaal niet. Tja het kon toch ook zijn dat hij het niet durfde te zeggen ofzo? Oké nee het is Floris niet. Maar er zijn zoveel jongens uit de 3e met bruin haar! 'Weet u echt niet meer wie het is?', vraag ik wanhopig. 'Nee, sorry ik kan je niet verder helpen', zegt hij. Daarna loopt hij weer weg. Nou ja hier kan ik tenminste wat mee. Maar het kan ook zijn dat diegene voor iemand anders om de sleutel heeft gevraagd. Of hij aan de conciërge heeft gevraagd niets te zeggen. Of hij de sleutel heeft gejat! Het is een vage hint, ik kan er ook niet veel mee! Maar de kans is wel verhoogd dat Stacy het is. Ik loop door de gang en het is nu wat drukker. Ik peins nog steeds over wie mijn geheime aanbidder en dan struikel ik over een tas heen. Ik val en tot mijn verbazing voel ik geen harde grond, maar iets zachts en warms. Ik doe mijn ogen open en twee bruine ogen kijken verbaasd terug. Ik kijk beter en ik zie dat het een jongen met bruin haar is, maar ik zie niet goed wie het is, want me bril is van me neus afgegleden. Ow mijn god ik ben gewoon letterlijk bovenop iemand gevallen!

Dat was het weer voor vandaag,
xxxxmisstuesday<3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten